En riktig nagelbitare minsann.

Ja herregud, igår när jag var hos barnmorskan så visade sig mitt blodtryck vara högt, 155/75. Då bara övertrycket som är högt. Men jag äter ändå blodtrycksmedicin så det ska omöjligt kunna vara så högt. Barnmorskan fick ringa specialist mödravården för att rådfråga, de ville att jag skulle återkomma idag för ett nytt tryck.
Barnmorskan förvarnade mig igår att om det visar sig högt igen kan jag komma att bli inlagd på observation pga risken att det kan tänkas vara havandeskapsförgiftning eftersom jag ofta vaknar med huvudvärk och får flimmer till och från för ögonen. Men jag har ingen äggvita i urinen så idag sa hon att jag ska vara extra uppmärksam på huvudvärken i veckan och helgen. Om jag märker något så ska jag ringa till förlossningen direkt.
Hursomhelst så var trycket idag mycket bättre så jag kan andas ut. Jag ska tillbaka på måndag för ytterligare en kontroll.
 
Det märks att det börjar närma sig nu. I natt så vaknade jag av att magen drog ihop sig ordentligt och det värkte ner i låren. Det var lite läskigt men jag kunde inte somna på ett tag då jag låg och kände efter hela tiden.
Bebis är väldigt aktiv nu, jag tror han vill ut. Hihi. Åh vad jag längtar efter våran skatt <3
Jag är så nyfiken på att se hur han ser ut, hur han är. Ja allt!
 
Jag skaffade en nedräknare till bloggen -------->
Kan inte fatta att det är så nära nu!! Det känns ju som jag alltid varit gravid. Konstig känsla.
Jag gjorde en printscreen på telefonen av en app som jag har:
 
Min älskade mamma kommer hit i eftermiddag, jag ska följa med henne till sjukhuset sen ska vi umgås <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim